Gå til indhold

Den perfekte seng til det lille hjem

For nogle kan plads være en mangelvare, og så er behovet for smarte løsninger større. Det kan være nødvendigt at tænke i multifunktionelle møbler og elementer, der kan få rummene til at syne større, hvis det er sparsomt med kvadratmeterne. 

I dag skal et møbel kunne opfylde flere behov. Med Comfort Livings Bed in a Box får du et 'smart-møbel', der tilføjer en ekstra funktion. 'Bed in a Box' er en skabsseng, der kan klappes sammen op ad væggen, når den ikke er i brug. Det er genialt, hvad enten du bruger sengefunktionen til dagligt, eller du anvender sengen til gæster. 


Funktionalitet og praktik behøver ikke at være grimt eller ødelægge den personlige stil. Tværtimod hjælper Bed in a Box effektivt til et ryddeligt hjem. 

Bed in a Box er utrolig praktisk og kan anvendes i mange forskellige rum i hjemmet. Eksempelvis som et udstillingsmøbel i stuen til yndlingsbøgerne, børnekreationer, sommerblomster, snelandskab eller som stilfuldt stilleben. Men Bed in a Box er også genial på gæsteværelset, hvor det kun er et par gange om året, at sengen skal tages i brug. 

Bed in a Box er udstyret med hjul, så den er nem at flytte rundt, og har elegante og tidløse stålgreb. Madrassen foldes nemt ud, og med ét har man en ekstra seng, der med sin funktionalitet lader spontaniteten længe leve. Med Comfort Livings kvalitetsmadrasser er man derudover sikret en god nattesøvn. Sengen kan derfor sagtens gøre det ud for en helårsseng på studieværelset eller i den lille etværelseslejlighed. 

Det moderne møbel, Bed in a Box, fås i to størrelser: 90×200 cm og 140×200 cm. Den mindre model er beregnet til én overnattende gæst, mens den anden model svarer til en halvandenmandsseng. 

Kig nærmere på begge modeller lige HER.