Gå til indhold
Eksklusive senge af høj kvalitet

Eksklusive senge af høj kvalitet

Vi ved, hvor meget det betyder at få en god nattesøvn, og at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. Derfor har vi gjort det til vores mission at hjælpe dig med præcis det. En god nattesøvn kræver en god seng, der passer præcis til dig og dine behov. Hos Copenhagen Comfort Beds sætter vi en ære i at være din leverandør af senge i høj kvalitet. Her betaler du ikke for et dyrt sengemærke, men kun for de kvalitetsmaterialer, din seng er lavet af. Det kalder vi høj kvalitet til en rigtig god pris.

Hos os handler det om dine drømme

Hos os handler det om dine drømme

Det betyder meget for os, at du får den rigtige seng. Både i forhold til den helt rigtige komfort, som skal sikre den gode nattesøvn, og i forhold til det design, du bedst kan lide. Og heldigvis går det hånd i hånd hos os.

Derfor tager vi os god tid til at lytte til, hvad du drømmer om, når du er på udkig efter en ny seng. Det betyder også, at vi ikke lagerfører senge, fordi sengene bliver skræddersyet og produceret til hver enkelt kunde. I vores butik på Frederiksberg kan du se og prøve alle kombinations-mulighederne, så du får valgt den helt rigtige sammensætning af sengen til dig eller jer.

Dansk design, dansk kvalitet og dansk produktion
Dansk design, dansk kvalitet og dansk produktion

Dansk design, dansk kvalitet og dansk produktion

Alle vores senge er produceret i Danmark og er i dansk kvalitet og design. Det betyder meget for os, at vi kan stå inde for hver en fjeder, hver en fiber og hver en overflade. Det kan vi med de senge og produkter, vi har i vores sortiment.

Hos Copenhagen Comfort Beds samarbejder vi med de bedste producenter i Danmark, hvor der er tænkt på den bæredygtige produktion. Vi værner om miljøet, og vi kan garantere, at vores senge sikrer højt niveau af social og miljømæssig ansvarlighed. 

Derudover er design, kvalitet og holdbarhed i højsædet hos Copenhagen Comfort Beds, og derfor er vores senge produceret i holdbare og tidsløse kvalitetsmaterialer.

Du kan helt selv sammensætte din egen kombination, og vi står altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning. Vi sætter faktisk en ære i at hjælpe dig til den absolut bedste søvn. 

Meget mere end bare senge

Meget mere end bare senge

Hos Comfort Beds har vi også specialiseret os indenfor kvalitetssovesofaer, og vi sætter en ære i at tilbyde sovesofaer i kompromisløs kvalitet og et enkelt, klassisk og tidløst design. Derfor finder du hos os det fulde sortiment fra danske Comfort Living – et brand, der er kendetegnet ved rene, nordiske linjer, der passer ind i de fleste danske hjem.

Derudover så er sovesofaer fra Comfort Living ikke bare en sovesofa. Comfort Living har nemlig sat en ære i, at du både skal sidde og sove godt i en sovesofa, som derfor er designet til at følge hverdagens rytme. I en håndevending kan du forvandle din behagelige hverdagssofa til en luksuriøs seng, der opfylder alle krav til optimal sovekomfort. For eksempel er det ret unikt, at du ikke sidder på det samme, som du skal sove på. Comfort Livings sovesofaer indeholder en separat madras af højeste kvalitet.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi hedder Thomas Gervig og Lotte Høi – og har mere end 25 års erfaring fra sengebranchen, og vi er af den overbevisning, at når det kommer til valg af seng, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt at vågne frisk og udhvilet efter en god nattesøvn. 

Vi har derfor sat vores sortiment sammen, så uanset hvilken kombination du vælger, går du ikke på kompromis med kvaliteten, da alle vores senge er danskproduceret møbelhåndværk udarbejdet af de bedste kvalitetsmaterialer. Alle vores senge tilfører dit soveværelse et stilfuldt look, da de fremstår i eksklusivt møbeltekstil i rene nordiske linjer. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik på Falkoner Allé 29, 2000 Frederiksberg. Du har også mulighed for at booke din helt egen tid i butikken, til en personlig vejledning, uden for almindelig åbningstid. Book din tid til personlig vejledning HER.

KVALITETSSENGE MED OPTIMAL SØVNKOMFORT
SOVESOFAER MED SEPARAT INDBYGGET SENG
FINANSIERING OG RATEBETALING
SHOWROOM & PERSONLIG RÅDGIVNING

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores VIP kundeklub og få ekstra fordele og tips til en bedre nattesøvn