Gå til indhold

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for onlinesalg på www.comfortbeds.dk
Køb & betaling

På vores onlineshop www.comfortbeds.dk, modtager vi betaling med VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og MobilePay. Alle bestillinger som kombineres via 'Design din seng' og 'Design din sovesofa', er produkter der fremstilles på bestilling, og betalingen vil dermed blive trukket på din konto, når ordren bekræftes.

Alle beløb er i Danske Kroner, DKK, inkl. moms. Copenhagen Comfort Beds bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL-protokol. Dette betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. 

Delbetaling gennem Sparxpres

Hos Copenhagen Comfort Beds tilbyder vi en alternativ betalingsmåde, som er finansiering/delbetaling gennem Sparxpres. Du kan finansiere køb over kr. 2000,-enten i vores butik, eller i webshoppen. Det kræver godkendelse af Sparxpres.

Efter godkendelsen sendes pengene til Copenhagen Comfort Beds, og du modtager en ordrebekræftelse. Du godkender lånet hos Sparxpres med dit NemID, og Sparxpres Bank betaler derefter direkte til os.

Copenhagen Comfort Beds har ingen indflydelse på, eller forpligtelser vedrørende et eventuelt lån hos Sparxpres. Bankens beslutninger vedrørende godkendelse, afvisning eller lån er alene et forhold mellem dig og banken.

Regler vedrørende finansiering og afvikling af lån, samt omkostninger ved finansieringen får du af Sparxpres i godkendelsesprocessen.

Du kan læse alt om regler og vilkår HER.

 

Levering & afhentning

Nedenstående leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Copenhagen Comfort Beds. Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. opbæring og montering. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Copenhagen Comfort Beds.

Hos Copenhagen Comfort Beds tilbyder vi gratis levering. Vi får fragtmanden til at levere sengen til din kantsten for 0 kr.

For et mindre gebyr, kan du kan tilvælge:  

  • Få fragtmændene til at bære sengen ind i dit hjem - 600,- kr
  • Bortskaffelse af din gamle seng - 1.200,- kr
  • Få samlet og monteret din seng - 1.200,- kr 

Inden leveringstidspunktet, som fremgår af din ordrebekræftelse, bør du sikre dig, at dit/dine nye møbler kan passere døråbninger, trappeopgange mv. Kan dit møbel ikke komme ind, kan du vælge at kvittere for levering på stedet, eller bede fragtmændene tage møblet retur. Såfremt møblet sendes tilbage, betragtes det som annullering af købet. Du vil skulle betale for levering og et gebyr på 50 % af varens pris.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at afhente sengen i butikken, når den er klar.

  • Fri levering ikke er mulig til ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland.

Hvor lang tid går der før din vare bliver afsendt? 

Hos Copenhagen Comfort Beds har vi både bestillingsvarer, samt lagervarer, og derfor varierer vores leveringstider, alt afhængig af det produkt du bestiller fra os. Hvis du bestiller flere varer fra os, så modtager du den samlede ordre ud fra den seneste leveringsdato. 

Bestillingsvarer

Hvis du har købt en seng fra os, vil du indenfor 2-3 hverdage blive kontaktet af os, og få nærmere information omkring hvornår din seng forventes at ankomme til vores lager. Når din seng er ankommet på vores lager, kontakter vi dig igen, og sammen aftaler et leveringstidspunkt. Chaufføren ringer til dig på den aftalte dag for levering, en ½ time før ankomst. 

Lagervarer

Vores varer vi har på lager, er der en forventet leveringstid på 1-2 hverdage. Din pakke vil blive leveret til den nærmeste PostNord pakkeshop. Når vi har afsendt pakken fra vores lager, så modtager du en mail med et trackingnummer, så du kan følge pakken. 

Ønsker du nærmere information vedrørende levering af din bestilling, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 38 87 74 44, eller sende en mail til os på: copenhagen@comfortbeds.dk 

Afhentning af dine nye møbler

Afhentes dit/dine nye møbler på vores centrallager, skal du medbringe din ordrebekræftelse samt gyldig legitimation. Henter du ikke selv dine møbler, skal personen som afhenter, medbringe en fuldmagt, egen legitimation samt ordrebekræftelsen. Vi anbefaler, at du kommer til afhentningsstedet senest 30 minutter før lukketid.
Vores ansatte har ikke mulighed for at hjælpe med læsning af møbler. Vi anbefaler derfor ikke, at komme alene.

Modtagelse af dine møbler

Når du modtager dine nye møbler, er det vigtigt, at du tjekker, at det er de rette møbler du har fået leveret eller afhentet, samt ser efter, om der er synlige skader på emballagen eller møblet. Er alt som forventet, skal du kvittere for modtagelse/afhentningen. Hvis emballagen er beskadiget, eller bærer andre synlige tegn på defekt, kan du på fragtbrevet nøjes med at kvittere for modtagelse med forbehold for eventuelle skader på indholdet, eller undlade at modtage møblet og bede fragtmanden tage det med retur igen.

 

Returnering/annullering af ordre 

Annullering af ordre – møbler fremstillet efter eget valg.

’Design selv’ beregnes som en særbestilling, da alle vores senge og sovesofaer bliver fremstillet og produceret, efter eget valg.

Ønsker du at annullere eller ændre din ordre, som er fremstillet efter dine valg af farver og materialer mv., er følgende gældende: Op til 3 dage efter din bestilling, kan du annullere eller ændre din ordre uden omkostninger. Der går nemlig 3 dage fra bestilling, til vi igangsætter produktionen. Skulle du efter de 3 dage ønske at annullere dit køb, vil det koste dig 50 % af varens pris.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, efter at du har modtaget dine møbler, kan du returnere møblerne til os inden for 30 dage. Møblerne skal være ubrugt, og være i original emballage. Det vil også her koste dig et beløb svarende til 50 % af varens pris.

Du kontakter os enten på telefon 38 87 74 44, eller på mail copenhagen@comfortbeds.dk

Returnering af varer og møbler købt hos comfortbeds.dk

Når du handler online på comfortbeds.dk, har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du tydeligt give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Du kan vælge at returnere varen og fortryde købet ved at benytte køb af returfragt. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Ved returnering bedes du placere produktet i sin originale emballage, og derefter pakke det forsvarligt ind i korrekt fragtemballage.

Du kan også vælge at indlevere den i vores fysiske butik, hvorved du får en kvittering på indleveringen.

Varen(e) skal enten sendes retur til, eller indleveres på følgende adresse:

Copenhagen Comfort Beds ApS
Falkoner Allé 29
2000 Frederiksberg

HUSK at vedlægge en kopi af fakturaen, samt en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at returnere varen. Købesummen (ikke returfragten) overføres til din konto samme dag, som vi modtager varen retur, såfremt varen/varerne lever op til vores returbetingelser.

* På nogle varer er der ikke 100% retur- og fortrydelsesret, herunder møbler der er særbestilt gennem 'Design din seng' eller 'Design din sovesofa'.

 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis du har været så uheldig at få en mangelfuld vare, beder vi dig sende en mail til copenhagen@comfortbeds.dk. Når vi har modtaget din reklamation, vil vi behandle den hurtigst muligt jf. købeloven. Ud fra dine billeder vil vi vurdere, om reklamationen er baseret på en produktions- eller materialefejl, eller om den evt. skyldes almindelig slitage. Vurderer vi, at reklamationen er berettiget, vil vi typisk kunne afhjælpe manglen ved levering af erstatningsdele, reparation eller ombytning.

Er garantien på produktet udløbet, eller har du ved et uheld selv beskadiget dit møbel fra Comfort Beds, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på copenhagen@comfortbeds.dk, hvorefter vi vil forsøge at afhjælpe problemet på bedste vis.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail copenhagen@comfortbeds.dk eller telefon 38 87 74 44.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

 

Garanti & service 

Vi tilbyder 14 dages søvngaranti.

Hos Copenhagen Comfort Beds kan du ombytte madrassen til en anden komfort/madrastype, inden for 14 dage fra du har modtaget varen. Du skal gemme og opbevare originalemballagen i 14 dage. 

Du kan selv ombytte på Falkoner Allé 29, 2000 Frederiksberg. Såfremt du ønsker madrassen ombyttet på din bopæl, betales kun leveringsomkostningerne. Ønsker du at få ombyttet til en anden komfort/madrastype, kontakt os på tlf. 38 87 74 44, inden 14 dage fra din modtagelse. Så hjælper vi dig i mål med den rigtige komfort.

Bemærk, at madrassens tynde emballage skal beholdes på i prøveperioden, hvis du ønsker at have mulighed for at bytte madrassen.

* Alle Comfort Beds møbler er designet og produceret til privat brug, og overholder al lovgivning over for private forbrugere. Den normale produktgaranti finder således ikke anvendelse, over for erhvervsmæssigt brug.

 

Forretningsbetingelser ved fysisk handel

Vi bytter gerne din nye madras til en anden hårdhed eller en anden type madras. Topmadrasser ombyttes ikke. Ingen returret ved fysisk butikshandel.

Du har 14 dages ombytningsret på madrasser, første gang du ombytter er det uden omkostninger, der skal dog betales for en kørsel, og varen skal have original indpakning. Anden gang du bytter fratrækkes 15% af varens kompletpris.

Tilgodebeviser/gavekort er gældende i 3 år.

Vi gør opmærksom på, at køber ved betaling accepterer, at det er købers ansvar, at det købte produkt kan blive leveret til købers adresse - både op og ind i boligen. Derfor råder vi til, at du som køber på forhånd, kontakter os vedr. præcise mål, da transportudgifter pålægges køber, og ikke bliver refunderet.

Hvis der i særlige tilfælde laves aftaler i vores forretning, der afviger fra ovenstående forretningsbetingelser, skal det fremgå særskilt af købsfakturaen.

 

Virksomhedsoplysninger

Copenhagen Comfort Beds ApS
Falkoner Allé 29
2000 Frederiksberg

Mail: copenhagen@comfortbeds.dk
Tel: 38 87 74 44

CVR-nr.: 35820124