Gå til indhold

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder (der sover godt om natten)

En service og betjening hele vejen…

"En service og betjening hele vejen gennem forløbet er helt i top. Super ide med at man kan bestille en tid så man har hele butikken for sig selv og i ro og mag kan prøve det hele og sammen med Thomas finde den helt optimale løsning til os. Resultat - vi har fået verdens bedste seng til den helt rigtige pris. 1.000 tak, vores varmeste anbefalinger til Thomas og Comfortbeds"

Jannie Bangsgaard

Forkælelse, der varer ved

"Vi havde booket en tid til en rundvisning i Copenhagen Comfort Beds, fordi vores gamle seng stod foran en udskiftning. Hvad vi ikke havde forventet var, at der stod forkælelse på agendaen lige fra det øjeblik, vi kom ind i butikken, til vi nu i dag står med den skønneste seng, der langt overstiger vores forventninger."

Christina

Uovertruffen service

"Vi købte en rigtig god seng hos Copenhagen Comfort Beds. Vi oplevede en rigtig god rådgivning - ro til afprøvning - og en god dialog i forhold til vore behov. Alt blev leveret til tiden og alt var i orden.
Da vi efter at have haft sengen i nogle måneder synes at den ene side var for blød, kom Thomas op med en hårdere madras. Det er altså service - vi bor 60 kilometer væk fra butikken.
Vi vil i den grad anbefale butikken - det er bare stedet man skal købe senge. Fantastisk :-)"

Michael Mortensen

Vi har for nylig købt en pragtfuld…

"Vi har for nylig købt en pragtfuld elevationsseng hos Thomas og Lotte, og vi kan kun sige, at vi har fået førsteklasses behandling og et førsteklasses produkt. Thomas og Lotte er utrolig servicemindede, og man kan tydeligt fornemme, at det er meget vigtigt for dem at give deres kunder en god oplevelse. Jeg giver derfor Copenhagen Comfort Beds 5 stjerner og min varmeste anbefaling."

Thomas Hjorth

Fantastisk service

"For 9 uger siden bestilte jeg en seng hos Copenhagen comfort beds. 9 uger senere står jeg med det flotteste specielle senge design, jeg kunne ønske mig. Rigtig flot service og utrolig proffesionelt. 

Sidst, men ikke mindst vil jeg gerne takke Thomas for det flotte arbejde! Du er en stjerne!"

Philip Andersson

Comfortbeds er VERDENSKLASSE!

"Comfortbeds er VERDENSKLASSE!

Byens bedste service, yderst kompetent rådgivning samt absolut fair priser = det bedste sted at handle seng!

WOW, for en oplevelse. Kan varmt anbefales til alle!"

Claus Rasmussen