Gå til indhold
Tv-gavl

Forrige artikel Ekstra opbevaring i soveværelset

Vi gør det jo alle sammen… 

Fjernsyn i soveværelset er hos de fleste søvn-eksperter et no go – i hvert fald hvis det tændes lige inden sengetid. Men faktum er, at en tredjedel af alle danskere har det alligevel, og hvis vi skal være helt ærlige, så findes der da nærmest ikke noget bedre end, at tilbringe en aften i sengen med en skål bland selv-slik og en rigtig god film. 

Det er ofte dem, der ikke har TV i soveværelset, der er de værste til at dømme - og os der har, vi råber ikke højt om det – det er nærmest skamfuldt.

Men helt rolig - vi kommer dig til undsætning. Vi har nemlig skabt en løsning, der gør det muligt at skjule det TV, vi ved, du drømmer om at have i soveværelset. Vi har designet en elegant løsning, som vil skabe så meget wauw-effekt – hvis du altså tør vise det frem – at det fjerner fokus fra, hvor politisk ukorrekt, det egentlig er. Og vi garanterer, at når du viser løsningen frem, vil alle have en magen til.

Med vores TV gavl har du TV og seng i et møbel. TV’et er elegant skjult i sengens fodgavl og ved et enkelt tryk på fjernbetjeningen åbnes fodgavlens top. TV’et kører automatisk op og placerer sig i fodenden af sengen på ægte James Bond manér. Lige så nemt er det at køre dit TV ned igen, når du skal sove.

Vores Comfort Lux Premium TV-gavle er bygget af de absolut bedste kvalitetsmaterialer – der både er slidstærke, men som også er allergivenlige, gode for miljøet og lavet af tekstiler, der er fremstillet i OEKO-TEX-certificerede materialer.

TV-gavlen er en add-on til vores senge og kan polstres i samme tekstil som sengen, hvilket fuldender udtrykket, som en samlet smuk enhed, der er en hotel-suite værdig. 

Se alle vores Comfort Lux Premium TV-gavle HER.