Gå til indhold

Gratis finansieringAttraktiv finansiering af ny seng – uden skjulte renter og gebyrer

Du behøver ikke betale med det samme for at få den gode seng, du har brug for. Vi tilbyder gratis finansiering til dig, der gerne vil fordele betalingen over 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 måneder. Uden at det koster dig ekstra.

Det kan være dig, der skal flytte og har mange udgifter på samme tid. Hos Copenhagen Comfort Beds tilbyder vi dig, at du kan få din nye seng med det samme og fordele udgiften til din nye seng over længere tid. Det giver ekstra luft i økonomien, og du slipper for besværet med at flytte din gamle seng til din nye bolig.

Måske har du rygproblemer og trænger til en ny seng med god komfort og støtte, men synes, at investeringen i en ny seng er en stor udskrivning lige nu? Så brug vores gratis finanisering til at få din nye seng med det samme og fordel udgiften over flere måneder. Det er den sikre vej til aflastning af ryggen og ekstra god nattesøvn.

Optager du normalt ikke lån? Attraktiv finansiering med Sparxpress er ikke et lån i den typiske forstand. Her kan du frit vælge at dele betalingen op frem for at betale hele beløbet med det samme. Uden det koster noget ekstra. For der er ingen skjulte renter eller gebyrer.

Det er bare en ekstra service fra os til dig.

  • Finansiering 0% i rente op til 60 måneder.
  • 0,- i gebyrer og oprettelsesafgift.
  • Bemærk minimumsbeløb v/ finansiering 2.000,-

Du er velkommen til at komme ned i en af butikkerne for at høre nærmere eller kontakte os på telefon 38 87 74 44 eller på mail copenhagen@comfortbeds.dk